[cs_space size=”400″]

Anti-graffiti coating

Anti-graffiti coating: dé oplossing die uw muren effectief beschermt

Zelfs voor het lastigste schoonmaakwerk kunt u op ons rekenen, maar nóg efficiënter is het natuurlijk om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Alhoewel de meeste mensen het erover eens zijn dat graffiti erg mooi kan zijn, is het natuurlijk niet prettig wanneer deze vorm van kunst ongevraagd op uw woning of bedrijfspand wordt aangebracht. Het verwijderen van graffiti is mogelijk, maar niet eenvoudig. Door uw muren te beschermen, bent u dit probleem voor. Anti-graffiti coating is dé voorzorgsmaatregel bij uitstek die uw muur op lange termijn beschermt.

Wat is anti-graffiti coating eigenlijk?

(Imago)schade wegens het beklad worden van uw woning of bedrijfspand kunt u voorkomen door ons een anti-graffiti coating aan te laten brengen. Zeker wanneer uw muren regelmatig het slachtoffer zijn, is deze coating een duurzame en tijdbesparende oplossing. Anti-graffiti coating is een speciale coating die op uw muur wordt aangebracht en ervoor zorgt dat eventuele graffiti niet in de bakstenen van uw pand kan trekken. Treft u graffiti aan op uw muur? Dan kunt u dit eenvoudig verwijderen met warm water en een stevige borstel.

Anti-graffiti coating weet graffitispuiters te ontmoedigen

Anti-graffiti coating bestaat in twee verschillende vormen. Zo is er de semipermanente coating en de permanente coating. Welk soort coating uw voorkeur verdient, is afhankelijk van de specifieke situatie. Onze professionals voorzien u graag van adviezen. Wat de semipermanente en de permanente coating in ieder geval gemeen hebben, is dat de graffitispuiters een stuk minder plezier van hun werk zullen hebben. De kans is daardoor dus aanwezig dat hij of zij vrijwel direct stopt met het aanbrengen van de graffiti omdat het resultaat hem toch geen voldoening zal geven.

De graffiti verf druipt, de graffitispuiters druipen af

Hoe het kan dat beide coatings graffitispuiters kunnen ontmoedigen? De coating op uw muur zorgt ervoor dat deze voor de graffitispuiter eigenlijk een voorbehandelde ondergrond is. En dat betekent op zijn beurt weer dat de graffiti verf een stuk minder goed hecht. Dat is direct zichtbaar: de verf begint bijna meteen te druipen en daardoor zal het degene met de spuitbus in zijn handen nooit lukken om het beoogde resultaat te realiseren. Om de graffiti niet te verspillen, zal hij de handdoek in de ring gooien.

Semipermanente anti-graffiti coating: een waxlaag die de ondergrond beschermt

Semipermanente anti-graffiti coating is de goedkoopste van de twee coatings die er bestaan. De coating is te vergelijken met een waxlaag, die voorkomt dat eventueel aangebrachte graffiti zich aan de ondergrond kan hechten. Dit type noemen we ook wel B-wax. De graffiti hecht zich in plaats daarvan aan de coating. Reinigt u het oppervlak, dan verdwijnt ook de beschermlaag. Is de graffiti eenmaal verwijderd, dan is er vervolgens een nieuwe beschermlaag nodig.

Permanente anti-graffiti coating op basis van nanodeeltjes

Wilt u een permanente anti-graffiti coating laten aanbrengen, dan vergt dit weliswaar een grotere investering, maar kiest u voor een duurzame oplossing. Permanente anti-graffiti coating heeft geen waxachtige structuur, maar bestaat uit nanodeeltjes. Dit zijn heel kleine deeltjes die door hun minuscule omvang diep in de muur kunnen trekken. Wordt er onverhoopt graffiti aangebracht, dan hoeft deze laag na het reinigen niet vervangen te worden. Net zoals bij semipermanente anti-graffiti coating het geval is, is ook bij permanente coating het reinigingsproces erg eenvoudig. Metaal of steen kan wel vijftig tot zeventig keer worden gereinigd.

Welke anti-graffiti coating in welke situatie?

Nu zult u zich wellicht afvragen welke anti-graffiti coating in uw geval het geschiktst is. Wilt u als particulier een coating laten aanbrengen, dan adviseren wij de semipermanente variant, die overigens ook wel zelfopofferende anti-graffitiverf wordt genoemd. Zeker wanneer u buiten het centrum woont, zal deze coating u prima van dienst zijn. Permanente anti-graffiti coating brengen we vaker aan op gebouwen en objecten die regelmatig het doelwit zijn van graffitispuiters. Denkt u hierbij aan commerciële en openbare gebouwen, maar ook aan tunnels en bruggen.

De bijkomende voordelen van de anti-graffiti coating

Anti-graffiti coating is er in de eerste plaats uiteraard om uw pand tegen vandalisme te beschermen. Maar wist u dat de coating nog meer voordelen oplevert? Zo beschermt deze laag de ondergrond ook tegen zaken als uv-straling en is hij vuil- en waterafstotend. En worden uw muren tot op heden ontsierd door bijvoorbeeld groene aanslag? Ook dat behoort na het aanbrengen van de anti-graffiti coating tot het verleden. De coating heeft overigens een milieuvriendelijke samenstelling en is verkrijgbaar in diverse glansgraden. Kiest u voor een kleurloze coating, dan verandert het uiterlijk van de ondergrond niet.

[logo-slider]

[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Meer dan 12 jaar ervaring” icon=”fa-check”]Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren.[/cs_iconbox]
[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Actief in diverse branches” icon=”fa-check”]Wij zijn actief in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaak, stukadoors branches etc.[/cs_iconbox]
[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Diverse gerenommeerde klanten” icon=”fa-check”]

Wij hebben diverse gerenommeerde hotels en restaurants, zoals Van der Valk, Hotel L’Europe en anderen als klant.

[/cs_iconbox]
[cs_space size=”30″]
[vc_single_image image=”151″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border_circle_2″]
[cs_space size=”50px”]

Geheel vrijblijvend

[cs_space size=”-10″]

Advies + offerte

Overweegt u gebruik te maken van een van onze diensten?
Aarzel niet en maak gebruik van de vrijblijvende indicatie van kosten.

[cs_button shape=”pill” size=”xl” href=”url:https%3A%2F%2Fdcadienstverlening.nl%2Fofferte-aanvragen%2F|title:Offerte%20aanvragen||” icon=”fa-angle-double-right” no_uppercase=”1″]Offerte aanvragen[/cs_button]