Beste schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Hoofddorp? Dan bent u bij DCA Dienstverlening op het juiste adres! Met meer dan 12 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en facilitaire dienstverlening staan wij graag voor u klaar. Dat geldt voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Wilt u schoonmaakwerk van hoge kwaliteit zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Wij zien in iedere schoonmaakklus een uitdaging en gaan altijd voor het beste resultaat. Daarbij zijn wij ook nog eens erg flexibel. Onregelmatige werktijden zijn voor ons dan ook geen enkel probleem.

Waarom een professioneel schoonmaakbedrijf in Hoofddorp inschakelen?

DCA Dienstverlening is actief in diverse branches. Zo kunt u een beroep op ons doen voor verschillende diensten. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakwerk, gevelreiniging, het impregneren van muren en het verwijderen van verf of graffiti. Wij werken onder andere voor scholen, bedrijven, woningcorporaties, hotels en particulieren en zijn actief in heel Nederland. U kopt dus nooit tevergeefs bij ons aan voor professioneel en efficiënt schoonmaakwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan en binnen een dag weet u wat we voor u kunnen betekenen.

Schoonmaak van bedrijven

Wilt u de schoonmaak van uw bedrijf uitbesteden? Dan gaan wij graag met u in gesprek. We brengen uw wensen en behoeften nauwkeurig in kaart. Op basis daarvan maken we een efficiënt schoonmaakplan. Daarbij zijn we uiterst flexibel als het gaat om de werktijden. Zo storen we uw medewerkers zo min mogelijk met ons schoonmaakwerk. Samen met u bekijken we welke ruimtes prioriteit hebben. Zo zult u de kantine en toiletruimtes elke dag willen laten reinigen, terwijl een vergaderruimte misschien maar één keer per week schoongemaakt hoeft te worden. Wij leveren schoonmaakwerk op maat.

Gevelreiniging van bedrijfspanden

De gevel van uw bedrijfspand is de eerste indruk die bezoekers krijgen. Een gevel die door de jaren heen grauw en vuil is geworden, verdient daarom zeker een grondige opknapbeurt. DCA Dienstverlening levert gevelreiniging op hoog niveau. Door middel van krachtige hogedrukreiniging verwijderen we al het vuil en de aanslag van de gevel. Zo ziet uw pand er weer als nieuw uit. Heeft u te maken met graffiti die op de gevel is gespoten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij verwijderen deze verf met specialistische apparatuur zonder het oppervlak daarbij te beschadigen.

Schoonmaakwerk voor particulieren

DCA Dienstverlening is er ook voor particulieren. Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Hoofddorp voor uw woning? Wij gaan graag met u in gesprek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu wekelijks uw hele huis wilt laten schoonmaken of alleen maandelijks de ramen en kozijnen wilt laten reinigen, maakt ons niet uit. DCA Dienstverlening regelt het voor u. En dat is wel zo fijn als u de hele week buiten de deur werkt of als u vanwege andere redenen niet aan schoonmaken toe komt. Bespreek uw wensen met ons, dan stellen wij een scherpe en passende offerte voor u op.

Schoonmaakbedrijf in Hoofddorp voor woningcorporaties en VVE’s

Het schoonmaken van appartementencomplexen of het reinigen van leegstaande huurwoningen is bij DCA Dienstverlening in goede handen. Zo kunnen VVE’s bij ons terecht voor de wekelijkse reiniging van liften en trappenhuizen. Woningbouwverenigingen doen regelmatig een beroep op ons om de gevels van hun woningen te laten reinigen, zodat ze weer een mooie, frisse uitstraling hebben. Dankzij onze scherpe tarieven kunnen we voor een vriendelijke prijs schoonmaakwerk van hoge kwaliteit leveren.

Uw schoonmaakwerk in vertrouwde handen

DCA Dienstverlening levert al jarenlang schoonmaak-, onderhouds- en facilitaire diensten aan bedrijven, instellingen en particulieren. De schoonmaak van uw hotel, kantoor of woning in Hoofddorp is bij ons in vertrouwde en deskundige handen. Wij werken efficiënt en nauwkeurig en hebben oog voor de kleinste hygiëne details. Zo zorgen wij dat uw woon- en/of werkomgeving er altijd schoon en verzorgd uitzien. Wij zijn dienstverlenend in de breedste zin van het woord. Zo verzorgen wij de dagelijkse schoonmaak, maar ook de reiniging van gevels en zonnewering. Bovendien ontzorgen wij u volledig door ook de levering en het beheer van sanitaire gebruiksartikelen voor onze rekening te nemen.

DCA Dienstverlening, hét schoonmaakbedrijf van Hoofddorp

Het inzetten van een professioneel schoonmaakbedrijf in Hoofddorp levert u veel voordelen op. Uw woning of pand is altijd keurig schoon en daarom extra uitnodigend voor uw gasten en bezoekers. U hoeft zich bovendien geen zorgen meer te maken over een schoonmaakplanning of over reinigingsproducten. Die organisatie nemen wij u graag uit handen. Onze medewerkers hebben alle benodigde kennis en ervaring om iedere schoonmaakklus perfect voor u te verzorgen. Wilt u ons inschakelen voor uw schoonmaakwerk of wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.