Beste schoonmaakbedrijf van Amsterdam

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand? DCA Dienstverlening is al meer dan 12 jaar actief in schoonmaak- en onderhoudswerk en levert verschillende facilitaire diensten. Wij verzorgen graag de schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Daarbij hanteren we scherpe tarieven en gaan we altijd voor de beste kwaliteit. We weten hoe belangrijk de eerste indruk is voor bezoekers of gasten. Daarom doen wij er alles aan om uw woning of pand een frisse, uitnodigende uitstraling te geven.

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven in Amsterdam

De schoonmaak van uw bedrijf kan u veel zorgen opleveren. Wij nemen u die zorgen van A tot Z uit handen. Dat begint bij het maken van een werkplanning en eindigt bij een schitterend schoon bedrijfspand, elke dag opnieuw. Bovendien kunt u de levering en het beheer van sanitaire artikelen ook aan ons overlaten. Zo kunt u zich volledig op uw bedrijfsvoering richten en zorgen wij voor de rest. DCA Dienstverlening is uw vertrouwde partner in professioneel schoonmaakwerk.

Hoe gaan wij te werk?

In een eerste gesprek maken wij kennis met u en brengen we uw schoonmaakwensen in kaart. Die kunnen per bedrijf verschillen. Over het algemeen kunnen we zeggen dat de meest gebruikte ruimtes prioriteit hebben. Zo zult u de toiletten en de kantine elke dag schoongemaakt willen hebben, terwijl weinig gebruikte vergaderkamers minder vaak aan de beurt zullen zijn. Aan de hand van uw wensen stellen wij een werkplanning op. Daarbij zijn we heel flexibel, zodat we uw werkprocessen zo min mogelijk belasten met onze schoonmaakwerkzaamheden. Onze medewerkers zijn gewend aan onregelmatige werktijden. Wij maken het werkschema dan ook in nauw overleg met u.

Andere schoonmaakwerkzaamheden

Wij verzorgen niet alleen de schoonmaak van uw interieur. Ook voor de buitenkant van uw bedrijfspand kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam terecht. Is de gevel door de jaren heen vies en grauw geworden? Dan komt dat de uitstraling van uw bedrijf niet ten goede. DCA Dienstverlening verzorgt professionele gevelreiniging. Door middel van hogedruk spuiten we de gevel weer helemaal schoon. Grotere oppervlakken vormen daarbij geen enkel probleem. Na afloop ziet uw pand er weer als nieuw uit en heeft het weer een frisse uitstraling.

Last van graffiti?

Is er graffiti op de muren of ramen van uw bedrijf of instelling gespoten? Heel vervelend. Daar wilt u uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Ook dan doet u een beroep op DCA Dienstverlening. Wij verwijderen de graffiti met speciale apparatuur. Deze reinigt de ondergrond zonder iets te beschadigen. Wij verzorgen ook graffiti reiniging voor gemeenten en woningbouwcorporaties. Daarnaast leveren wij graffiti coating. Dit is een duurzame en tijdsbesparende oplossing. De coating voorkomt dat graffiti in de stenen van uw muren trekt. Is er toch graffiti gespoten? Dan is deze gemakkelijk met warm water en een borstel te verwijderen.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam voor VVE’s

De schoonmaak en onderhoud van een appartementencomplex is belangrijk voor het woonplezier van de bewoners. DCA Dienstverlening neemt deze taken graag van u over. VVE’s kunnen ons inschakelen voor de reiniging van trappenhuizen, liften en openbare ruimtes. Daarnaast doen ook woningbouwcorporaties regelmatig een beroep op ons. Bijvoorbeeld voor de gevelreiniging van huurwoningen, soms voor een enkele woning, soms voor een hele rij. DCA Dienstverlening ziet in iedere schoonmaakklus een nieuwe uitdaging. Onze medewerkers gaan dan ook altijd voor het beste resultaat.

Schoonmaak voor particulieren

Bent u de hele week aan het werk en komt u niet aan schoonmaken toe? Neem dan contact met DCA Dienstverlening op. Wij zorgen dat uw woning weer schoon en netjes wordt. Daarbij is vrijwel alles mogelijk. Wij kunnen uw huis wekelijks helemaal schoonmaken, maar ook bijvoorbeeld iedere maand de ramen en kozijnen reinigen. Alles hangt af van uw persoonlijke wensen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de schoonmaak van uw woning. Binnen 24 uur komen wij met een voorstel, waarbij we uiterst scherpe tarieven hanteren. Wij ontzorgen u graag, zodat u zich helemaal op uw werk kunt focussen.

Veelzijdig schoonmaakbedrijf in Amsterdam

DCA Dienstverlening is actief door heel Nederland binnen diverse branches. Zo verzorgen wij onder andere schoonmaakwerk voor overheidsinstellingen, kantoren, hotels en scholen. Maar ook particulieren doen nooit tevergeefs een beroep op ons. Met onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers hebben wij voor iedere situatie een oplossing en leveren we altijd de gewenste kwaliteit. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact op met ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Wij helpen u graag verder!