[cs_space size=”400″]

Cementsluier verwijderen

Cementsluiers permanent verwijderen

Cementsluiers zijn de witte aanslag op muren die met name voorkomt bij nieuwbouwhuizen. Het maakt het aanzicht niet aantrekkelijker en zeker bij zo’n nieuw huis wilt u de mooiste uitstraling houden. De cementsluiers ontstaan doordat het metselwerk zout of kalk bevat. Dit komt gedurende de eerste maanden van de bouw ook wat op de muren en na verloop van tijd geeft dit een witte aanslag. Het verwijderen van de witte aanslag doen we met onze professionele apparatuur van Steamplus. Dit apparaat gebruikt de nieuwste technologie en daarmee is geen aanslag of vlek voor ons te veel. Van tevoren nemen we graag met u door welke behandeling het beste is!

[logo-slider]

Witte aanslag op uw buitenmuur verwijderen

Witte aanslag op de muur geeft geen fraai aanzicht en dat wilt u dan ook zo snel mogelijk verwijderen. Helaas is de aanslag vrij hardnekkig en niet zelf met een sopje te verwijderen. Onze specialisten hebben daarentegen de beste tools en apparatuur om het mooiste resultaat neer te zetten. Zo kunt u zonder moeite genieten van een schone gevel en stralende muren. Wanneer u belt voor een afspraak zullen we samen gaan zitten voor een plan van aanpak. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Methodes voor het verwijderen van cementsluiers

Cementsluiers kunnen op meerdere manieren worden verwijderd. Wanneer we ter plaatse zijn zullen we de situatie analyseren en advies geven over de beste methode. Wij kijken altijd naar het resultaat op de lange termijn, zodat u optimaal kunt genieten na de schoonmaakbeurt. Voor het beste resultaat raden we het af zelf aan de slag te gaan. Dit om kleurverschil en aantasting van het oppervlak te voorkomen.

Oorzaak van cementsluiers

Cementsluier ontstaan door de zoutuitslag na het bouwen van een woning. Het zout dat in het metselwerk zit komt door water op de muren terecht en op termijn geeft dit een witte aanslag. Bij een nieuwe woning wilt u zo lang mogelijk genieten van een schoon aanzicht en daarom is het belangrijk om de witte aanslag zo snel mogelijk te verwijderen om aantasting aan het oppervlak te voorkomen. Witte aanslag is helaas niet te voorkomen, maar wel goed te behandelen!

Heeft u last van witte aanslag en wilt u dit graag laten verwijderen? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag verder!

[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Meer dan 12 jaar ervaring” icon=”fa-check”]Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren.[/cs_iconbox]
[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Actief in diverse branches” icon=”fa-check”]Wij zijn actief in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaak, stukadoors branches etc.[/cs_iconbox]
[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Diverse gerenommeerde klanten” icon=”fa-check”]

Wij hebben diverse gerenommeerde hotels en restaurants, zoals Van der Valk, Hotel L’Europe en anderen als klant.

[/cs_iconbox]
[cs_space size=”30″]
[vc_single_image image=”151″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border_circle_2″]
[cs_space size=”50px”]

Geheel vrijblijvend

[cs_space size=”-10″]

Advies + offerte

Overweegt u gebruik te maken van een van onze diensten?
Aarzel niet en maak gebruik van de vrijblijvende indicatie van kosten.

[cs_button shape=”pill” size=”xl” href=”url:https%3A%2F%2Fdcadienstverlening.nl%2Fofferte-aanvragen%2F|title:Offerte%20aanvragen||” icon=”fa-angle-double-right” no_uppercase=”1″]Offerte aanvragen[/cs_button]