[cs_space size=”400″]

Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag laten verwijderen door professionals

Zeker in Nederland is dit een typische aanslag die veel voorkomt. Volkomen natuurlijk, want in zo’n vochtig klimaat is er geen ontkomen aan. Gelukkig is het wel heel goed te behandelen zodat u snel weer kunt genieten van een schoon aanzicht. Of het nou op het terras, muren of gevels zit, de groene aanslag gaat het van ons niet winnen.

[logo-slider]

Wat is groene aanslag?

Groene aanslag is eigenlijk gewoon mos. Mos komt vaak voor op plekke waar de zon niet veel komt. Toch is het verwijderen van groene aanslag heel belangrijk, want als het niet tijdig wordt veranderd kan het zorgen voor waterschade in de woning en dan bent u nog veel verder van huis. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te houden maken we gebruik van een impregneermiddel na het reinigen. Hiermee behandelen we de muur waardoor er een vuil- en waterafstotende laag wordt aangebracht.

Groene aanslag zelf verwijderen

Groene aanslag zelf verwijderen kan natuurlijk ook, maar wij raden dit af. Wij maken gebruik van de nieuwste technologie van Steamplus waarmee we tot diep in de muur kunnen reinigen. Met een eigen sopje en hogedrukspuit is dit nooit te evenaren helaas. Het stoom zorgt er tevens voor dat bacteriën worden verwijderd. Hierdoor komt het niet op korte termijn weer terug. Zo behoudt u het mooiste resultaat!

Professionele terrasreiniging

Het reinigen van het terras heeft heel veel voordelen. Niet alleen is het uiterlijk veel aantrekkelijker en zorgt het voor blije gasten, ook voorkomt het glijpartijen over het mos. Wij zorgen ervoor dat niet alleen het mos, maar ook onkruid wordt verwijderd. Zo heeft u maandenlang plezier van het schone terras! Vraag gerust een vrijblijvende offerte op en ervaar onze prettige klantenservice!

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag persoonlijk verder!

[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Meer dan 12 jaar ervaring” icon=”fa-check”]Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren.[/cs_iconbox]
[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Actief in diverse branches” icon=”fa-check”]Wij zijn actief in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaak, stukadoors branches etc.[/cs_iconbox]
[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Diverse gerenommeerde klanten” icon=”fa-check”]

Wij hebben diverse gerenommeerde hotels en restaurants, zoals Van der Valk, Hotel L’Europe en anderen als klant.

[/cs_iconbox]
[cs_space size=”30″]
[vc_single_image image=”151″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border_circle_2″]
[cs_space size=”50px”]

Geheel vrijblijvend

[cs_space size=”-10″]

Advies + offerte

Overweegt u gebruik te maken van een van onze diensten?
Aarzel niet en maak gebruik van de vrijblijvende indicatie van kosten.

[cs_button shape=”pill” size=”xl” href=”url:https%3A%2F%2Fdcadienstverlening.nl%2Fofferte-aanvragen%2F|title:Offerte%20aanvragen||” icon=”fa-angle-double-right” no_uppercase=”1″]Offerte aanvragen[/cs_button]