Kauwgom verwijderen?

Wij doen het voor u met onze stoomreiniger!

Het ziet er erg ontsierend uit, oude kauwgom resten op gevels en straten. Kauwgom verwijderen kan een lastige klus worden als u niet weet wat voor apparatuur u hiervoor moet gebruiken. Helaas verdwijnt de kauwgom ook niet vanzelf, het is namelijk niet bio afbreekbaar. Daarom zult u er toch echt aan moeten geloven en het op een gegeven moment handmatig laten verwijderen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig genoeg technieken waarmee kauwgom snel en efficiënt verwijdert kan worden zodat uw omgeving weer kan stralen.

Kauwgom verwijderen van pleinen, gevels en straten

Overheidsgebouwen, scholen en andere openbare plekken horen er schoon en netjes uit te zien. Helaas wordt er in openbare ruimtes niet altijd even netjes omgegaan met de omgeving. Wanneer u als bedrijf of gemeente professionaliteit wilt uitstralen dan zult u ervoor moeten zorgen dat het er netjes uit ziet. Kauwgom verwijderen is hiermee al een goede eerste stap! Door middel van een stoomreiniger kan dit effectief verwijderd worden van materialen zoals steen zonder dat het schade aanricht aan de groeven.

Kauwgom verwijderen met Steamplus

Voor het verwijderen van vastgekoekte kauwgomresten is het gebruik van een stoomreiniger het meest effectief en milieubewust. Een stoomreiniger, zoals de naam het al zegt werkt met stoom. Voordeel hiervan is dat de kauwgom niet wordt weggespoten maar zacht wordt. Dit is onder andere beter voor de groeven in uw gevels. Hoe werkt het dan zult u zich afvragen? Het water wordt onder hoge druk wat ze noemen “oververhit”. Hierbij ontstaat een stoomtemperatuur van bijna 200 graden. Water en zuurstof worden toegevoegd en de werkdruk wordt handmatig afgesteld. Dit is afstelbaar tussen de 50 en 150 bar.

De stoomreiniger is milieubewust

Kauwgom is belastend voor het milieu. Daarom wilt u liever geen chemicaliën gebruiken om de kauwgom te verwijderen. Gelukkig is het gebruik van een stoomreiniger schoon en veilig. Hierbij worden geen chemische producten gebruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar het zorgt er ook voor dat uw plein of gevel in goede staat blijft. Anders dan het gebruik van een hogedrukspuit of harde chemicaliën is werkt stoom zacht en richt dus geen schade aan. Door het gebruik van ecologische en natuurlijke producten is het milieuvriendelijk

Met een stoomreiniger is de kauwgom zo weg!

Misschien zit u er al jaren tegenaan te kijken. En wilt u die kauwgom het liefst zo snel mogelijk weg hebben. Maar u bent bang dat het veel tijd in beslag gaat nemen. Dit was vroeger misschien het geval, tegenwoordig is zo’n klus zo geklaard! En wanneer u eindelijk uw schone gevel ziet zult u versteld staan van het resultaat! Had u dat maar jaren geleden gedaan. Het is namelijk een ware investering voor u als gemeente of bedrijf. Neem voor een offerte contact met ons op en wij kijken hoe we u kunnen helpen.