STEAMPLUS

Hoe werkt steamplus?

Door water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom met een temperatuur van +/- 150 °C bij de spuitnozzle.

De combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht) wordt met een regelbare werkdruk (tot 200 bar) op het oppervlak gespoten. De SteamPLUS functie wordt geactiveerd met een drukknop op het bedieningspaneel.

Wat kan ik met steamplus ?

  • Graffiti en verflagen verwijderen zonder chemischie middelen te gebruiken
  • Kauwgom verwijderen, 5 x sneller dan andere reinigings methodes
  • Reinigen van o.a : monument panden, gevels , kunstwerk, standbeelden, houten objecten en bestratingen ( zonder beschadiging )
  • Verfverwijderen , coatings, hard, lijmlagen en nog veel meer
  • Desinfectie van – en geurbestrijdingen bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten en parkeer garages.

Verf verwijderen met steamplus

Het gebeurd wel eens vaak, ben je bezig met het schilderen van een object en door niet op te letten laat u een potje verf vallen. Wat nu? De meeste mensen gebruiken dan meteen terpetine, dit is zeer afgeraden om te gebruiken.

Verf verwijderen doen wij met de techniek van Steamplus, steamplus is een methode wat veilig en milieuvriendelijk is maar ook kwalitatief goed en altijd 100 procent resultaat laat zien.

Door de combinatie van stoom, water en zuurstof ( lucht ) wordt met een regelbare werkdruk ( tot 200 bar ) op het oppervlak gespoten. Verf verwijderen gaat makkelijk en snel. Ondervindt u ook problemen met het verwijderen van verf? Neem gerust contact met ons op.