[cs_space size=”400″]

Verf verwijderen

Verf laten verwijderen van uw muur

Verf verwijderen is een lastige taak, omdat het door de jaren heen in de muur is getrokken. Voor het verven van een woning kunnen allerlei soorten verf worden gebruikt. Ze hebben allemaal een eigen structuur en daardoor een andere manier van verwijderen nodig. Ons team maakt gebruik van de nieuwste technologie van Steamplus. Daarmee kunnen we ieder oppervlak reinigen, ongeacht welke verf is gebruikt. Of het nu om gevels of muren gaat, voor ons is geen uitdaging groot genoeg. Wij zorgen ervoor dat u weer zorgeloos kunt genieten van het schone aanzicht van uw woning!

[logo-slider]

Verf verwijderen door middel van stoomtechniek

Een van de manieren om verf te verwijderen is door middel van de stoomtechniek. Hierbij wordt water verhit tot 150 graden en met 100 bar tegen de gevel of muur gespoten. De stoom die van het kokende water komt dringt door in de diepte en zo wordt de verf als het ware opgelost van de gevel. Iets wat met een reguliere hogedrukspuit niet mogelijk is om te doen. De stoomtechniek is een populaire techniek voor het reinigen van muren wanneer de verf al enkele jaren is ingetrokken.

Verf verwijderen met zandstralen

Zandstralen is een bekende manier voor het reinigen van muren en gevels. Hierbij worden fijne zandkorrels aan het water toegevoegd. Hierdoor kunnen we vuil van de muren schuren, zonder het oppervlak te beschadigen. Een zeer effectieve manier voor het verwijderen van verf van de muur.

Verf verwijderen met ecologische middelen

Wij vinden de natuur en het behoud ervan heel belangrijk. Daarom gebruiken wij voor onze diensten enkel ecologische en natuurlijke producten. Deze middelen zijn allemaal natuurvriendelijke en niet schadelijk voor dier of milieu. Geen zorgen dus als het product in de grond komt. Zo creëren we niet alleen het beste resultaat voor uw pand, maar ook voor de omgeving!

Stucwerk reinigen op de buitenmuur

Het reinigen van stucwerk op de buitenmuur is geen probleem voor onze specialisten. Het lijkt soms gemakkelijk te reinigen, maar niets is minder waar. Schade komt al snel voor wanneer niet het juiste middel wordt gebruikt en dat geeft uiteindelijk alleen nog maar meer zorgen. Wij maken daarom gebruik van Steamplus. Dit is de nieuwste apparatuur op het gebied van gevel- en muurreiniging. Met biologische producten zorgen wij voor het beste resultaat op de lange termijn voor zowel u als voor de omgeving.

Wilt u graag meer weten over het reinigen van de muren en verwijderen van verf? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag persoonlijk verder!

[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Meer dan 12 jaar ervaring” icon=”fa-check”]Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we op iedere situatie inspelen en de gewenste kwaliteit leveren.[/cs_iconbox]
[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Actief in diverse branches” icon=”fa-check”]Wij zijn actief in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging, schoonmaak, stukadoors branches etc.[/cs_iconbox]
[cs_iconbox icon_shape=”circle” icon_size=”lg” title=”Diverse gerenommeerde klanten” icon=”fa-check”]

Wij hebben diverse gerenommeerde hotels en restaurants, zoals Van der Valk, Hotel L’Europe en anderen als klant.

[/cs_iconbox]
[cs_space size=”30″]
[vc_single_image image=”151″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border_circle_2″]
[cs_space size=”50px”]

Geheel vrijblijvend

[cs_space size=”-10″]

Advies + offerte

Overweegt u gebruik te maken van een van onze diensten?
Aarzel niet en maak gebruik van de vrijblijvende indicatie van kosten.

[cs_button shape=”pill” size=”xl” href=”url:https%3A%2F%2Fdcadienstverlening.nl%2Fofferte-aanvragen%2F|title:Offerte%20aanvragen||” icon=”fa-angle-double-right” no_uppercase=”1″]Offerte aanvragen[/cs_button]