GEVELREINIGING

Waarom kiezen voor gevelreiniging in de grote stad?

U bent trots op uw pand in de grote stad. Logisch, want ze worden ieder jaar meer waard! Maar wat ziet u daar? De gevel van uw kostbare pand is helemaal vaal en viezig geworden. De oorspronkelijke kleur, die eens zo mooi en bijzonder was, is nu bedekt met een bruine laag vuil. Dat betekent dat u met minder plezier naar uw woning thuiskomt en op de lange termijn ook dat het pand zelfs in waarde zal dalen. Wat nu? Kies voor gevelreiniging in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam.

Het plezier van een mooie gevel

Als echt stadsmens woont u natuurlijk fijn in een plek als Amsterdam. Maar door alle uitlaatgassen en dergelijke worden de gevels ook sneller vies. En van een vervuilde gevel wordt niemand blij. Denkt u zich eens in: straks, na de gevelreiniging, is uw pand in Utrecht weer net zo mooi als de dag dat u er in trok! Dat is nog eens prettig thuiskomen!

Kan ik dat niet gewoon zelf doen?

Als u ziet dat uw gevel in bijvoorbeeld Amsterdam vies is geworden, is het misschien verleidelijk om eerst zelf te proberen de gevel te reinigen. Dat bespaart immers weer kosten, niet waar? Toch is het niet verstandig om zonder ervaring uw eigen gevel te gaan reinigen. Ten eerste is het vuil op uw gevel in bijvoorbeeld Utrecht hardnekkig en zal u het waarschijnlijk niet weg krijgen met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Ten tweede is het belangrijk dat het reinigen van de gevel op de juiste manier gebeurt. Een hogedrukspuit kan immers, als hij verkeerd gebruikt wordt, onbedoeld meer kwaad dan goed doen. En als u schade aanricht aan uw eigen woning in bijvoorbeeld Den Haag, bent u verder van huis.

Wie schakelt u in voor grondige gevelreiniging?

Kies er dus voor om een professional in te schakelen voor de gevelreiniging voor uw pand in Rotterdam. Hierbij kunt u het beste kiezen voor een aanbieder die zijn vak goed verstaat en duidelijk is over wat hij u kan aanbieden voor welk tarief. Kies bijvoorbeeld voor gevelreiniging bij DCA Dienstverlening. Hier maken wij alleen gebruik van de meest geavanceerde schoonmaakapparatuur en zijn wij pas tevreden als u dat ook bent!