Zelf graffiti verwijderen

Zelf graffiti verwijderen? Hoe moet dat en is het verstandig? Graffiti is een veel voor komende probleem, voor sommige is het kunst en voor de andere vandalisme. Waar we allemaal wel mee eens zijn, is dat niemand op uw eigendom zonder toestemming een graffiti tag mag zetten.

Er is graffiti gespoten op uw muur, wat nu? U kunt met heet water en HG Graffiti remover aan de slag gaan. Wij raden altijd aan om een specialist in te schakelen. Specialist kijkt naar uw type baksteen, type graffiti dat gespoten is op uw gevel en aan de hand van de 2 punten kan er gekeken worden met wat het gereinigd of gestraald moet worden. Soms is het zo hardnekkig, dat er chemie bij komt kijken.

De meeste graffiti die wij verwijderen is op basis van stoom, met kokend water. De trailer heet Steamplus, steamplus verhit water tot 150 graden en met een druk van 100 bar spuiten wij de graffiti weg. De gevel of muur krijgt geen schade en uw gevel of muur is weer nieuw.

Vaak raden wij ook aan bewoners om de muur te beschermen tegen graffiti, dit kan met een speciale coating of anti graffiti impregneer middel. Deze impregneer middel zorgt dat de graffiti zich niet diep in de baksteen gaat zitten. U kunt dan per heden de graffiti makkelijk zelf met heet water en een borstel er makkelijk af borstelen.

Voor meer informatie over graffiti kunt u altijd vrijblijvend bellen!