Wat zijn de kosten voor gevelreiniging?

Het reinigen van de gevel kan pas goed wanneer de juiste middelen worden gebruikt. Door het hardnekkige vuil kan het tot diep in de muur en voegen trekken, waardoor het lastiger wordt een mooie schone muur te realiseren. Gelukkig is dat voor Gevel-Reiniger helemaal geen probleem.

Onze specialisten weten precies wat ze doen en werken met de nieuwste technologie. Dit resultaat is alleen te behalen met experts die weten hoe ze de middelen in moeten zetten. Uiteraard wel op een duurzame manier, want wij werken alleen met producten die niet schadelijk zijn voor mens of milieu.

Maar wat kost het om zo’n stralend resultaat te krijgen? Dat hangt af van een aantal factoren. We kijken onder andere naar:

  • Voorrijkosten;
  • Arbeidskosten;
  • Benodigde schoonmaakmiddel.

De prijzen waar u rekening mee kunt houden zijn als volgt:

Soort reinigingSoort aanslagPrijs
StoomreinigingMilde aanslag als mosGemiddeld €5,- per m2
Chemische reinigingVerfresten of roetGemiddeld €15,- per m2
ZandstralenHardnekkig vuil als graffitiGemiddeld €15,- per m2

Gevelreiniging kosten in kaart brengen

Gezien de vele verschillende soorten panden en schoonmaakmethodes hanteren we geen vaste prijzen, maar we kunnen u wel direct een richtlijn geven voor de kosten wanneer u contact opneemt en uw situatie uitlegt.

U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Liever meteen in contact komen met een van onze specialisten? Voelt u zich vrij om dan meteen de telefoon te pakken! Wij kijken ernaar uit om ook uw woning of pand weer stralend schoon te krijgen.

Zonnepanelen reinigen kosten voor optimaal rendement

Wilt u zonnepanelen reinigen? Dat is heel verstandig. Om maximaal rendement te houden van de zonne-energie moeten de zonnepanelen maximaal zonlicht kunnen vangen. Zelf de zonnepanelen reinigen is niet zo’n goed idee, want de kans op aantasting van het paneel is groot.

Wij maken daarom gebruik van speciale borstels, waardoor u zorgeloos kunt genieten van schone zonnepanelen die maximaal presteren!

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of over het kostenplaatje? Neem dan gerust contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze website!