Gevelreiniging nodig in Amsterdam?

Als echte Amsterdammer bent u natuurlijk trots op uw pand in onze hoofdstad. Met gevelreiniging in Amsterdam houdt u dat felbegeerde eigendom net zo mooi als de dag dat u het kocht. In het verleden werd de gevel met gevelreiniging wel wat schoner, maar bleef er altijd wel iets van verkleuring zichtbaar. Dankzij moderne technieken is het tegenwoordig echter mogelijk om de vervuiling compleet te verwijderen en uw gevel weer helemaal terug te krijgen naar zijn oorspronkelijke kleur. Of u nu woont in Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amsterdam West of Amsterdam Zuidoost, met onze professionele gevelreiniging ziet uw gevel er weer uit als nieuw. Dat is nog eens prettig thuiskomen.

Waarom kiezen voor gevelreiniging Amsterdam?

Misschien is dit de eerste keer dat u gevelreiniging in Amsterdam overweegt. Het vuil worden van een gevel gebeurt namelijk erg geleidelijk en waarschijnlijk heeft u daardoor niet eens door hoezeer de kleur van uw gevel in de loop van de tijd is veranderd. Pas als u uw gevel professioneel laat reinigen zal u zien wat een groot verschil dit maakt. Door te kiezen voor gevelreiniging in Amsterdam, wordt het vuil van uw gevel verwijderd. Wat overblijft is een schone muur, die zijn oorspronkelijke kleur weer terug heeft. De binnenkant van uw woning houdt u toch ook schoon? Waarom de buitenkant dan niet? Ook uw kantoorpand in Amsterdam houdt u piekfijn dankzij gevelreiniging. Uw gebouw is immers een visitekaartje en maakt indruk op mogelijke klanten.

Hoe wordt uw gevel in Amsterdam gereinigd?

Onze professionals maken bij het reinigen van uw gevel in Amsterdam gebruik van de krachtigste schoonmaakapparatuur die momenteel beschikbaar is. De techniek hierachter is de Meclean Steam Plus. Dankzij de krachtige en warme hogedrukspuit van deze apparaten wordt zelfs het meest hardnekkige vuil van uw gevel verwijderd. Ook die irritante kauwgompjes worden zonder probleem van de muur afgespoten en laten zelfs geen verkleurde vlekken achter. Bent u ook klaar met die vuile gevel? Tijd voor gevelreiniging in Amsterdam!

Verf verwijderen in Amsterdam

Op sommige gevels zit een laag verf. Als u deze verf wilt verwijderen in Amsterdam, neem dan contact met ons op. Als u het zelf probeert te doen is er namelijk een reëel kans dat u onbedoeld schade aanbrengt aan uw muur. Wij maken gebruik van Steamplus apparatuur, nooit van chemische middelen.

Cementsluiers verwijderen in Amsterdam

Ze komen vaak voor in nieuwbouw woningen, maar helaas ook in oudere woningen: cementsluiers. Dit is een witte uitslag op uw muren of vloeren. Wij kunnen deze snel en veilig voor u verwijderen. Dit doen wij met speciaal daarvoor bestemd schoonmaakmiddel vrij van chemicaliën. Voor cementsluiers verwijderen in Amsterdam moet u bij ons zijn.

Groene aanslag verwijderen in Amsterdam

Meest voorkomende probleem van vervuiling is groene aanslag, groene aanslag verwijderen in Amsterdam bent bij het goede adres. Wij zorgen dat de mos verwijderd wordt en uw woning er weer gloed nieuw uitziet. Groene aanslag verwijderen doen wij met de steamplus, de steamplus een hogedruk reiniger dat op basis van stoom op uw gevel of muur wordt gespoten.

Groene aanslag zit niet alleen op uw muur, maar deze probleem komt ook vaak voor op uw terras. Het reinigen van terrassen doen wij ook, wij gebruiken hiervoor onze speciale technieken voor houten vlonders of tuin tegels. Groene aanslag verwijderen moet vaak snel gebeuren, laat het niet te lang zitten. Hoe eerder, hoe makkelijk het kan worden verwijderd. Woont in Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuid-oost of op IJburg. Geen probleem wij werken in elke stadsdeel. Groene aanslag verwijderen in Amsterdam, u hoeft niet verder te zoeken. Vraag vrijblijvende offerte aan.

Zonnepanelen reinigen in Amsterdam

De hoofdstad die we kennen om zoveel mooie plekken en bezienswaardigheden. Om de drukke stad wat minder vuil te maken is het hebben van zonnepanelen een goede aanvulling. Het onderhoud is een belangrijk onderdeel. Alleen wanneer de panelen in optimale staat zijn heeft u maximaal rendement. Met onze speciale borstels reinigen wij uw zonnepanelen in Amsterdam.