Gevelreiniging Amstelveen

Alle Amstelveners zijn het erover eens: in Amstelveen woon je goed! Helaas worden zelfs in Amstelveen de gevels na verloop van tijd vies en verliezen zij hun eens zo mooie kleur. Is dit bij uw pand ook het geval? Kies dan voor gevelreiniging in Amstelveen! Wij zijn professionele gevelreinigers en maken gebruik van de meest doeltreffende apparatuur waarmee we uw gevel in mum van tijd weer helemaal gereinigd hebben. Gevelreiniging doen wij door heel Amstelveen. Dus of u nu in Middenhoven, Westwijk of Waardhuizen woont: voor gevelreiniging in Amstelveen moet u bij ons zijn.

Waarom gevelreiniging in Amstelveen?

Waarschijnlijk staat u niet iedere dag stil bij de staat van uw gevel. Toch is de gevel een belangrijk onderdeel van uw woning of commerciële pand. De buitengevel beschermt de binnenkant van het gebouw tegen het klimaat van buiten. En we weten allemaal dat het weer in Nederland nogal eens te wensen overlaat. Het is dan ook van belang om uw gevel regelmatig te laten reinigen. Maar daarnaast heeft een gebouw met een mooie, gereinigde gevel ook een nette en professionele uitstraling. Helemaal als het gaat om een commercieel pand, is uw gebouw uw visitekaartje. Dankzij gevelreiniging in Amstelveen ziet uw pand er weer piekfijn uit en krijgt hij zijn oorspronkelijke kleur weer terug. Wel zo fijn!

Hoe gaan wij te werk met gevelreiniging?

Het laten reinigen van uw gevel in Amstelveen kunt u het beste aan een professional overlaten. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt en dat er tijdens het proces geen schade aan uw gevel wordt gedaan. Neem eenvoudigweg contact met ons op en we komen met plezier uw gevel reinigen. We werken hierbij met de geavanceerde apparatuur van Meclean Steam Plus. Dankzij de hogedrukspuit is uw gevel in mum van tijd gereinigd van vuil en weer in de oude staat hersteld.

Verf verwijderen in Amstelveen

Veel gevels in Amstelveen bevatten een verflaag. Wilt u hiervan af? Schakel ons dan in voor het verf verwijderen van uw muur in Amstelveen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde schoonmaakapparatuur op de markt, namelijk die van Steamplus. Hierbij gebruiken wij nooit chemische middelen. Bij bijzonder hardnekkige verf gebruiken we een zandstraal machine.

Cementsluiers verwijderen in Amstelveen

Een cementsluier is een wittige uitslag die zich op uw muur of vloer kan bevinden. Dit is iets wat vooral voorkomt bij nieuwbouw woningen, maar ook in een ouder huis kunt u hier last van hebben. Voor cementsluiers verwijderen in Amstelveen moet u bij ons zijn. Wij maken gebruik van speciale schoonmaakmiddelen zonder chemische bestanddelen die in mum van tijd afrekenen met die irritante cementsluiers.

Groene aanslag verwijderen Amstelveen

Het verwijderen van groene aanslag op muren en terrassen is onze vak, we doen dit sinds 2011. Heeft u een vervuilde muur met mos, is u gevel niet meer te zien door de groene aanslag. Wij verwijderen de groene aanslag en zorgen dat u weer een nieuwe en schone gevel heeft. Met onze speciale steamplus, reinigen we zonder schade de gevels en muren. Woont u in Amstelveen, en bent op zoek naar een bedrijf die groene aanslag kan verwijderen. Vraag dan een vrij blijvende offerte aan.

Zonnepanelen reinigen in Amstelveen

Het prachtige Amstelveen staat bekend om recente investeringen in het schoner maken van de stad. Het hebben van zonnepanelen is daar een mooi voorbeeld van. Om het maximale uit de investering te halen is het onderhoud heel belangrijk. Wij hebben een assortiment van speciale borstels waarmee we de zonnepanelen reinigen, zonder ze te beschadigen. Maak direct een afspraak!