Graffiti verwijderen in Lelystad

Het is een van de grootste ergernissen van pandeigenaren: graffiti. Wanneer er graffiti wordt gespoten op uw woning of commerciële pand in Lelystad, is dat natuurlijk erg vervelend. Wij begrijpen dat en helpen u er dan ook graag zo snel mogelijk vanaf. Als dit u ook is overkomen, wacht dan niet te lang en neem zo snel mogelijk contact met ons op voor graffiti verwijderen in Lelystad. Hoe langer u namelijk wacht, hoe dieper de graffiti in de poreuze stenen van uw muur zal trekken. Het zal dan moeilijker en moeilijker worden om de graffiti te verwijderen. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor graffiti verwijderen in Lelystad.

Hoe werkt graffiti verwijderen in Lelystad?

Zodra u de graffiti op uw muur in Lelystad heeft ontdekt en contact met ons heeft opgenomen, komen wij vrijblijvend bij u langs om de schade in te schatten. Iedere situatie is namelijk weer anders en er komen diverse factoren bij kijken, zoals de hoeveelheid graffiti, het soort muur waar het op geplaatst is, et cetera. Nadat we een plan van aanpak hebben opgesteld, komen we de graffiti verwijderen. Dankzij onze geavanceerde apparatuur van Meclean Steamplus gaat dit ongelooflijk snel en veilig. Voor u het weet lijkt het net alsof de graffiti nooit op uw muur heeft gezeten.

Anti graffiti coating Lelystad

Nee, met anti graffiti coating kunnen wij er helaas niet voor zorgen dat u nooit meer het slachtoffer van graffiti zal zijn. Maar wij kunnen u hiermee wel helpen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, mocht dit u (nog) een keer overkomen. Hoe werkt anti graffiti coating? Deze unieke coating lijkt op doorzichtige verf. Wij brengen deze op een gelijkmatige manier aan op uw muur of muren. Even later droogt deze coating op en deze wordt hierbij hard. Op dat moment treden de bijzondere eigenschappen van de coating in werking. Als er daarna ooit nog een keer graffiti op de desbetreffende muur wordt gespoten, zal het bijzonder snel en makkelijk zijn om dit te verwijderen. Kies dus vandaag nog voor onze revolutionaire anti graffiti coating in Lelystad.