Gevelreiniging Lelystad

Is de laatste keer dat u uw gevel in Lelystad heeft laten reinigen alweer een tijdje geleden? En begint u dat nu te zien aan uw gevel, die steeds bruiner en viezer wordt? Dan is het tijd om contact met ons op te nemen voor professionele gevelreiniging in Lelystad. U steekt immers ook veel tijd en energie in het onderhouden van de binnenkant van uw woning. Waarom zou u niet hetzelfde doen voor de buitenkant? Met een blinkend schone gevel kunt u weer trots zijn op uw woonhuis of commerciële pand in Lelystad. Neem vandaag nog contact met ons op voor snelle en effectieve gevelreiniging in Lelystad.

Waarom kiezen voor gevelreiniging in Lelystad?

Het is niet raar dat uw gevel na verloop van tijd zijn frisse kleur verliest. Dit komt doordat uw gevel iedere dag weer wordt blootgesteld aan regen, wind en uitlaatgassen. Dit alles vormt een laag vuil. Het resultaat: de oorspronkelijke kleur van uw gevel vervaagt en er komt een bruinige kleur voor in de plaats. Wij werken met de geavanceerde apparatuur van meclean steamplus. Dankzij de krachtige combinatie van verhit water en een hogedrukspuit, is uw gevel binnen mum van tijd weer net zo schoon en fraai als vroeger.

Muur impregneren Lelystad

Wilt u nog meer plezier halen uit uw gevelreiniging? Kies dan daarnaast ook voor muur impregneren in Lelystad. Dankzij het impregneren van uw muur, blijft uw muur langer schoon en is deze in de toekomst ook makkelijker te reinigen. Daarnaast is uw muur door het impregneren beschermd tegen waterschade.

Verf verwijderen Lelystad

Het verwijderen van oude verf van uw muur lijkt misschien een simpele opgave. Helaas is niets minder waar. Veel doe-het-zelvers doen bij deze klus onbedoeld meer schade dan goed aan hun muur. Neem daarom contact met ons op voor verf verwijderen in Lelystad. Onze getrainde vakmannen gebruiken geavanceerde apparatuur, waardoor de verf snel en veilig wordt verwijderd.

Cementsluiers verwijderen Lelystad

Kent u die wittige vlekken die vaak op de vloeren en muren van nieuwe panden zitten? Dit zijn cementsluiers en ze zijn behoorlijk irritant. Gelukkig kunt u ons inschakelen voor snel en veilig cementsluiers verwijderen in Lelystad. Wij gebruiken hierbij de geavanceerde apparatuur van steamplus en nooit chemische middelen.

Groene aanslag verwijderen Lelystad

Groene aanslag komt vaak voor op buitentegels na koud of vochtig weer. Vandaar dat het een veelvoorkomend probleem is in Nederland. Op zoek naar een professional om die groene aanslag voor u te verwijderen in Lelystad? Wij doen dit graag voor u. Voor u het weet is uw tuin of terras verlost van deze groene aanslag en kunt u weer van het zonnetje in Lelystad genieten.