Graffiti verwijderen in Purmerend

U komt thuis aan of bij u bedrijf en ziet dat uw gevel onder gespoten is met graffiti. Dit is niet wat u elke dag wilt aanzien en zoekt snel naar een oplossing. Wij als graffiti verwijderaars van  Purmerend staan voor u klaar. Al meer dan 10 jaar actief in de gemeente Purmerend. Graffiti verwijderen doen wij met plezier, we zien het als vandalisme en beschadiging van ander mans eigendom.

Graffiti is vaak moeilijk te verwijderen, daarom wilt u dat specialisten komen en dit zorgvuldig gaan doen. Voordat er een offerte kan worden gemaakt zullen wij eerst naar de ondergrond moeten kijken, is het op beton gespoten of een gele bakstenen muur of rode bakstenen muur of hout of glas.

Elke ondergrond heeft zo zijn eigen methode om het eraf te krijgen en daarom dat wij klaar voor u staan om vrijblijvend een offerte te maken en u hierover te informeren.

De volgende methodes voor het verwijderen van graffiti:

  • Stoomreiniging ( steamplus )
  • Stralen met zand of glas
  • Reinigen met diverse middelen

Wij zelf gebruiken vaak het reinigen met stoom, dit is milieu vriendelijk en vaak 100 procent resultaat. Bij stoomcleanen of te wel steamplus wordt water verhit tot 150 graden, de stoom wordt met 100 bar gespoten tegen de gevel. Zo lost de graffiti van zelf en heeft u weer een mooi uitzicht op u pand. Helaas is het vaak zo dat het ook hardnekkige graffiti er niet af gaat en dan gaan we vaak voor de straler, de straler spuit met een compressor zand of glas tegen u gevel en verwijderd zo de bovenste laag weg van uw baksteen. Deze methode wordt pas gebruikt als het reinigen met stoom niet lukt.

Heeft u nog vragen of wilt advies kunt u ons altijd e-mailen of bellen. Wij geven vrijblijvend advies.