Gevelreiniging Purmerend

Is de gevel van uw woning verouderd of vies? Laat u gevel reinigen door specialisten. De gevelreiniging van  Purmerend is al meer dan 10 jaar bij u in de regio actief, we zijn een bekend bedrijf die jaren actief is in de wijken wijdevenne, overwhere en de omliggende dorpen denkt daarbij aan Edam, Volendam en Beemster. De gevelreiniging in  Purmerend is een onderdeel van DCA Dienstverlening.

Wij zijn specialisten als het gaat om het reinigen en renoveren van woning. Bij het reinigen van uw woning letten wij op 2 punten, de leeftijd van de baksteen en de leeftijd van uw voegwerk. Aan de hand van deze 2 punten kunnen gaan wij kijken welke reiniging methodes we kunnen hanteren. Reinigen kan op verschillende manieren, hierbij een paar voorbeelden : Zandstralen , stoomreiniging, hogedruk reiniging en reinigen met laser.  We zullen de juiste reinigings methodes gebruiken om geen schade aan te brengen aan u gevel, denkt u aan los vallende voegen of het verslijten van de bakstenen. Bakstenen zijn moeilijk te vervangen, als het slecht wordt gereinigd kan er een schade komen en dat wilt niemand.

Verder kunt u op onze website meer informatie lezen over de verschillende methodes van zandstralen, stoom reinigen, hogedruk reiniging met verschillende bars en reinigen met laser.

Gevelreiniging is niet alleen reinigen met water. Er komen bij gevelreiniging veel meer bij kijken. Zo moet u beschikken over de beste apparaturen en reinigingsmiddelen.

Heeft u interesse, bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte. De gevelreinigers van Purmerend staat voor u klaar. We komen langs en geven u gratis advies over wat er moet gebeuren aan uw gevel. Wij zorgen dat de offerte op maat is. Achteraf heeft u geen spijt en zult u een mooi resultaat zien.

Naast het reinigen van gevels, zijn wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van Cementsluier en het verwijderen van verf in Purmerend.

Groene in aanslag verwijderen in Purmerend

Woont u in Purmerend en bent u op zoek naar een gevelreiniger die uw muur of gevel weer in de oude staat moet brengen, hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van groene aanslagen op uw muur of terras en tuin tegels.