Graffiti laten verwijderen in Schiedam

Woont u in Schiedam en heeft u op uw woning te maken gekregen met graffiti? Dan kunt u daar flink last van hebben. Het ziet er vaak niet aantrekkelijk uit wanneer het door amateurs is aangebracht, en bovendien is het uw privéruimte waar anderen vanaf dienen te blijven. Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf eerder iets heeft aangebracht waar u nu toch op terugkomt. Het verwijderen van graffiti is lastig door de hardnekkigheid. Met alleen een sopje en spons is het helaas niet te doen. Ook een hogedrukspuit is niet altijd voldoende om de graffiti te verwijderen. Gevel-Reiniger heeft alle apparatuur en kennis in huis om uw gevels en muren weer helemaal vrij van graffiti te krijgen. 

Graffiti bestrijden met anti-graffiti coating Schiedam

Woont u in een gebied waar het aanbrengen van graffiti regelmatig voorkomt? Dan is het natuurlijk vervelend als u iedere keer weer een partij moet inschakelen om het te komen verwijderen. Laten zitten is ook geen optie, want dat gaat op de lange termijn irritatie en frustratie opleveren naar uw eigen woning/werkplek. Gevel-Reiniger heeft hier de oplossing voor. Wij hebben namelijk de anti-graffiti coating in Schiedam. Hiermee brengen wij na het reinigen van de muur een laag coating aan. Hier kan nog steeds graffiti op worden aangebracht, maar nu kunt u het met een handomdraai verwijderen. Het krijgt namelijk niet de kans om aan het oppervlak van de stenen te hechten en in te trekken. Ideaal voor de plaatsen waar graffiti regelmatig op muren eindigt waar het niet hoort.

Graffiti professioneel laten verwijderen in Schiedam

Heeft u een muur of pand met graffiti erop? Wij helpen u graag met het verwijderen van de graffiti. We hebben jarenlange kennis en ervaring en weten precies hoe we in een mum van tijd de graffiti kunnen verwijderen en de muur of gevel weer stralend te krijgen. Wilt u graag meer weten? Neem contact op en we helpen u graag verder!