Gevelreiniging Schiedam door professionals

Schiedam is een prachtige stad als u houdt van een gezellige sfeer en prachtige bezienswaardigheden. Voor veel toeristen is het een tussenstop om onder andere de oude molens en het stadhuis te bekijken. Bewoners zijn trots op de binnenstad en het is de perfecte plek om met vrienden en familie te genieten van parkjes en terrasjes. Door de vele oude panden is er echter ook veel behoefte aan onderhoud. Alleen zo kan de kwaliteit van het pand blijven en worden hogere kosten voorkomen. Een gevel is het eerste aanzicht van een winkel en is daarom een belangrijk onderdeel van uw visitekaartje. Gevels krijgen zeker in Nederland veel te verduren door de wisselende temperaturen en daardoor ontstaat vuil en aanslag. Zorg voor een aantrekkelijk aanzicht en maak een afspraak!   

Hoe werkt gevelreiniging Schiedam?

Heeft u een gevel die betere tijden heeft gekend? Dan is het tijd deze eens over te laten aan de professionals! Zeker wanneer de buren een mooie schone gevel hebben kunt u natuurlijk niet achterblijven. Zelf met een ladder en een sopje aan de slag gaan is echter niet de oplossing. De aanslag is namelijk door het weer hardnekkig en alleen met de juiste apparatuur krijgt u het gewenste resultaat. Gevelreiniging Schiedam gezocht? Wij zijn graag van de partij! Onze professionals helpen u direct verder en zorgen voor het juiste onderhoud! 

Muur impregneren Schiedam

Onderhoud is misschien nog wel het belangrijkste onderdeel van gevelreiniging. Wij behandelen met een impregneermiddel de muur en dit zorgt ervoor dat het bestand tegen water en vuilafstotend is. Op het moment zelf merkt u daar niets van, maar op de lange termijn scheelt dat veel kosten in onderhoud en eventuele reparaties. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen, dus het is belangrijk dat u maatregelen neemt in de verzorging. Anders blijft u achter de feiten aan lopen. 

Verf verwijderen Schiedam

Bij gevelreiniging kan het zijn dat er verf is gebruikt op de gevel voor bijvoorbeeld een logo, of een mooie slogan. Met de jaren kan het zijn dat het gaat afbladderen en dan ziet het er natuurlijk niet meer zo aantrekkelijk uit. Verf verwijderen Schiedam doen wij op een uiterst zorgvuldige manier. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke producten. Wilt u ook verf verwijderen in Schiedam? Wij staan al klaar.  

Cementsluiers verwijderen Schiedam

Cementsluier is de officiële naam voor wat vaak witte aanslag wordt genoemd. Het is volkomen normaal en komt door de wisselingen van seizoenen. Deze wittige vlekken komen vaak voor op vloeren en muren van nieuwbouw panden en geven een lelijke aanslag op de gevel. Wij kunnen cementsluiers verwijderen in Schiedam met het grootste gemak dankzij onze Steamplus apparatuur. Chemische stoffen komen er niet aan te pas, wij gebruiken enkel milieuvriendelijke producten!

Groene aanslag verwijderen Schiedam

Heeft u met de jaren een groene aanslag op de gevel gekregen? Geen probleem. Onze specialisten hebben dit zo weer voor u verwijderd met behulp van de nieuwste apparatuur. Wilt u groene aanslag verwijderen in Schiedam? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag persoonlijk verder!