Gevelreiner nodig in Delft?

Delft is een van de mooiste steden van Nederland. Maar dat hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Helaas wordt ook in Delft uw gevel na verloop van tijd nu eenmaal vuil. De eens zo mooie, oorspronkelijke kleur van uw gevel wordt steeds minder goed zichtbaar onder de laag vuil die ontstaat. Zonde, want u wilt natuurlijk trots zijn op uw pand in Delft. Gelukkig kunt u dat binnenkort weer zijn dankzij gevelreiniging in Delft. Wij komen graag uw gevel grondig reinigen, waardoor deze er straks weer uitziet als nieuw. Door heel Delft doen wij aan gevelreiniging voor woningen en commerciële panden.

Hoe pakken wij gevelreiniging in Delft aan?

Heeft u gemerkt dat uw gevel in Delft er de laatste tijd niet meer zo mooi uitziet? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Onze vakmannen komen graag bij u langs om uw gevel te reinigen. Wij maken hierbij gebruik van de geavanceerde apparatuur van Meclean Steamplus. Dankzij de combinatie van een krachtige hogedruk en verhit water wordt al het vuil gemakkelijk weggespoten. Na afloop krijgt zelfs de meest vervuilde gevel de oorspronkelijke kleur weer terug. U heeft weer een woning of commercieel pand waar u trots op kunt zijn. Kies dus vandaag nog voor gevelreiniging in Delft.

Muur impregneren Delft

Uw muur waterbestendig maken doet u door te kiezen voor muur impregneren in Delft. Hierbij brengen wij een laag impregneer middel aan. Dit middel heeft vocht afwerende kwaliteiten, waardoor u minder snel last krijgt van waterschade. Kies dus vandaag nog voor muur impregneren in Delft.

Verf verwijderen Delft

Het valt nog niet mee om oude verf van uw muur in Delft te verwijderen. Laat deze klus daarom ook liever aan professionals over. U hoeft zich geen zorgen te maken, want wij gebruiken bij verf verwijderen in Delft nooit chemische middelen. In plaats daarvan maken wij gebruik van onze geavanceerde Steamplus apparatuur.

Cementsluiers verwijderen Delft

U kent ze wel: van die witte vlekken op de muren en vloeren. Ze komen vooral voor in nieuwe panden en heten ‘cementsluiers’. Cementsluiers verwijderen in Delft doen wij graag voor u, zonder dat we daarbij chemische middelen gebruiken. Met onze Steamplus apparaten zijn die cementsluiers als sneeuw voor de zon verdwenen.

Groene aanslag verwijderen Delft

Als u lekker in uw tuin wilt zitten, wilt u natuurlijk geen groene aanslag op uw tegels. Gelukkig kunnen wij voor u die groene aanslag verwijderen in Delft. Met onze hogedrukspuit zijn de tegels van uw tuin of terras binnen mum van tijd weer helemaal schoon en kunt u weer buiten van het zonnetje genieten.

Zonnepanelen reinigen in Delft

Bent u woonachtig in Delft en heeft u zonnepanelen die gereinigd moeten worden? Wij helpen u daar graag bij. Om beschadiging van het oppervlak te voorkomen gebruiken wij speciale borstels. Hiermee behoudt u maximaal rendement en kunt u genieten van een lage energierekening. Maak direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie