Uw gevel laten reinigen in Alkmaar

Alkmaar is een gezellige stad waar iedereen zich zeker thuis zal voelen. En u voelt zich nog meer thuis in een woning met een schone gevel. Daarom kiest u tijdig voor gevelreiniging in Alkmaar. Alle gevels worden na verloop van tijd nu eenmaal vies. Daar valt weinig aan te doen. Het jammere is dat hierdoor ook de oorspronkelijke kleur van uw gevel geleidelijk aan steeds minder goed zichtbaar wordt onder het opgestapelde vuil. Maak korte metten met deze viezigheid en kies vandaag nog voor gevelreiniging in Alkmaar. Onze vakmannen doen dit door heel Alkmaar. Dus of u nu op zoek bent naar gevelreiniging in ’t Rak, De Hoef of De Horn: voor professionele gevelreiniging in Alkmaar moet u bij ons zijn.

Hoe gaan wij te werk bij gevelreiniging Alkmaar?

Vervuilde gevels zijn een probleem van alle tijden. Vroeger was het, als de gevel erg vervuild was, niet altijd mogelijk om de oorspronkelijke kleur weer voor 100% terug te krijgen. Gelukkig hebben de schoonmaak apparaten sinds die tijd een grote ontwikkeling doorgemaakt, waardoor dit tegenwoordig wel goed mogelijk is. Wijzelf werken bijvoorbeeld met de meest innovatieve apparatuur die er momenteel op de markt is, namelijk die van Meclean Steam Plus. Dankzij een combinatie van verhit water en een hogedrukspuit, wordt zelfs de meest vieze gevel weer compleet gereinigd. Let maar op!

Dé vakman voor uw gevelreiniging in Alkmaar

Als u een enthousiaste doe-het-zelver bent, heeft u misschien wel overwogen om zelf uw gevel te reinigen. Uiteraard is dit ook een mogelijkheid, maar wees hierbij wel voorzichtig. Als u niet oplet, kunt u onbedoeld meer kwaad dan goed doen aan uw gevel. En dat is wel het laatste wat u wilt. Onze vakmannen nemen u het werk uit handen. Bij ons weet u zeker dat uw gevel in Alkmaar vakkundig gereinigd wordt.

Muur impregneren Alkmaar

Wanneer we het hebben over muur impregneren in Alkmaar, doelen we op het aanbrengen van een laag impregneer middel op uw muur. Door het uitvoeren van deze procedure, wordt uw muur vochtwerend. Hierdoor zal u minder snel last hebben van waterschade en andere problemen met uw muur. Bij muur impregneren is het wel een vereiste dat dit op een schone muur gebeurt. Anders kan er vuil ontstaan tussen de muur en de impregneer laag, wat de effectiviteit ten koste gaat. U kunt er dus het beste voor kiezen om gevelreiniging en muur impregneren in Alkmaar met elkaar te combineren.

Verf verwijderen in Alkmaar

Verf verwijderen in Alkmaar is nog best een hele klus. Probeer dit daarom niet zelf en laat het aan onze vakmannen over. Wij maken gebruik van de apparaten van Steamplus. Dankzij verhit water en een krachtige hogedrukspuit is die verf zo van uw muur verwijderd. Wees gerust, wij gebruiken nooit chemische middelen.

Cementsluiers verwijderen in Alkmaar

Cementsluiers verwijderen in Alkmaar is vaak nodig bij nieuwbouw woningen. Een cementsluier is een witte uitslag op muren en vloeren. Ook bij oudere woningen kan het voorkomen. Wij verwijderen snel en effectief cementsluiers in Alkmaar met speciale schoonmaakmiddelen die geen chemische bestanddelen bevatten. Is de cementsluier erg hardnekkig, dan gebruiken wij een glasstraal om deze te verwijderen.

Groene aanslag verwijderen in Alkmaar

Alkmaar de stad in het noord, de stad die bekend staat om zijn kaas en de mooie historische binnen stad. Zelfs hoe mooi ook Alkmaar is, het wordt altijd door de weer omstandigheden vervuild. Groene aanslagen op muren en gevels, mos die op tegels en terras zitten. Wij als bedrijf verwijderen groene aanslag en reinigen uw terras ook. Wacht niet te lang, de vervuiling wordt met de maanden hardnekkiger en wordt zo moeilijk om te verwijderen.

Zonnepanelen reinigen in Alkmaar

Woont u in Alkmaar en heeft u zonnepanelen op het dak liggen? Dan is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Zo heeft u maximaal rendement en houdt u de energierekening het laagst. Onze specialisten werken met speciale borstels waardoor de zonnepanelen niet beschadigen en ze maximaal zonnestralen kunnen opvangen. Wilt u ook zonnepanelen reinigen in Alkmaar? Geef ons een seintje en we staan binnen de kortste keren bij u voor de deur!