Gevelreiniging Gouda

Van een vervuilde gevel wordt u natuurlijk niet blij. Kies daarom voor professionele gevelreiniging in Gouda. Het is niet raar dat uw gevel in Gouda na verloop van tijd vies wordt. Uw gevel staat immers dag en nacht blootgesteld aan de buitenlucht en krijgt zo te maken met wind, regen, sneeuw en uitlaatgassen. Al dat vuil stapelt zich op tot er een laagje vuil ontstaat. Uw gevel verliest zijn eens zo mooie oorspronkelijke kleur en wordt in plaats daarvan bruinig. Zonde van uw woonplezier in Gouda! Gelukkig kunt u snel van dit probleem verlost zijn door contact met ons op te nemen. Dankzij onze professionele gevelreiniging in Gouda heeft u straks weer een gevel om trots op te zijn. 

Waarom kiezen voor gevelreiniging Gouda?

Gevelreiniging is iets wat wij doen met passie en plezier. Dit doen wij door heel Gouda. Dus of u nu op zoek bent naar gevelreiniging in Ouwe Gouwe, Kort Haarlem of de Molenbuurt: voor gevelreiniging in Gouda moet u bij ons zijn! Hoe wij te werk gaan? U neemt heel eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op. Hierbij kunt u informeren naar de mogelijkheden. Vervolgens komen onze getrainde vakmannen bij u langs om uw gevel te reinigen. Kies dus vandaag nog voor gevelreiniging Gouda. 

Muur impregneren Gouda

Voor het volledige onderhoud van uw muur kiest u niet alleen voor gevelreiniging, maar ook voor muur impregneren in Gouda. Hierbij brengen wij een laag impregneer middel aan op uw muur. Dankzij dit middel is uw muur voortaan goed beschermd tegen waterschade en andere narigheid. Kies dus vandaag nog voor muur impregneren in Gouda. 

Verf verwijderen Gouda

Verf verwijderen van uw muur in Gouda. Het klinkt eenvoudig, maar vaak komt er bij deze klus meer kijken dan u dacht. Een ongetrainde klusser kan zelfs, onbedoeld, schade aanrichten wanneer hij probeert verf te verwijderen. Laat verf verwijderen in Gouda daarom liever aan onze getrainde professionals over.

Cementsluiers verwijderen Gouda

Heeft u last van cementsluiers in Gouda? Dit zijn witgekleurde vlekken die vaak voorkomen op de vloeren en muren van nieuwe panden. Behoorlijk irritant. Gelukkig kunt u ons inschakelen voor effectief en snel cementsluiers verwijderen in Gouda. Dit doen wij zonder chemische middelen, uitsluitend met de Steamplus apparatuur.

Groene aanslag verwijderen Gouda

Groene aanslag is vaak te zien op buitentegels na koud of vochtig weer. Heeft u hier ook last van? Kies dan voor onze service groene aanslag verwijderen in Gouda. Dankzij onze krachtige hogedrukspuit wordt de groene aanslag in mum van tijd van uw tegels verwijderd. Zo kunt u weer heerlijk genieten van uw tuin of terras in het fraaie Gouda. 

Zonnepanelen reinigen in Gouda

Heeft u zonnepanelen, maar merkt u dat ze minder goed rendement leveren? Dan is het waarschijnlijk tijd voor een onderhoudsbeurt. Met onze speciale borstels voorkomen we dat het oppervlak beschadigt en zorgen we ervoor dat de zonnepanelen maximaal zonnestralen kunnen vangen. Neem gerust contact op voor het stellen van vragen of het plannen van een afspraak!