Gevelreiniger nodig in Hoorn?

U weet dat het tijd is voor gevelreiniging in Hoorn als uw woning een andere kleur begint te krijgen dan die van u buren. Het is niet zo gek dat de gevel van uw pand na een tijdje vuil wordt. De gevel staat immers zeven dagen per week blootgesteld aan de weersomstandigheden en uitlaatgassen van auto’s, scooters en vliegtuigen. Geen wonder dat al dat vuil zich opstapelt. Op een gegeven moment wordt de laag vuil zo dik dat de oorspronkelijke kleur van uw gevel niet meer zichtbaar is. In plaats daarvan ziet u een bruinig kleur. Tijd om daar iets aan te doen met onze gevelreiniging in Hoorn.

Waarom kiezen voor gevelreiniging Hoorn?

Van een vervuilde gevel wordt natuurlijk niemand vrolijk. Of het nu gaat om uw woning in Hoorn of uw commerciële pand in Hoorn. Met een schone, gereinigde gevel kunt u goed voor de dag komen en het geeft een opgeruimd gevoel. Onze vakmannen komen graag bij u langs om uw gevel in Hoorn te reinigen. Hierbij gebruiken wij de geavanceerde apparatuur van Meclean Steamplus. Door het hete water in combinatie met de hogedruk spuit, is uw gevel binnen mum van tijd weer helemaal schoon. Kies dus vandaag nog voor onze gevelreiniging in Hoorn.

Muur impregneren Hoorn

Voor het beste onderhoud van uw muur, kiest u niet alleen voor gevelreiniging maar ook voor muur impregneren in Hoorn. Dankzij muur impregneren wordt uw muur voortaan waterdicht. Hierdoor loopt u minder kans op waterschade en daarnaast blijft uw muur langer schoon en is hij makkelijker te reinigen.

Verf verwijderen Hoorn

Verf verwijderen van uw muur in Hoorn. Het klinkt wellicht eenvoudig, maar het is een lastig karwei. Als u dit nog nooit eerder heeft gedaan, kunt u onbedoeld zelfs schade toebrengen aan uw muur. Kies daarom voor onze service verf verwijderen in Hoorn. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Wij gebruiken hierbij geen chemische middelen.

Cementsluiers verwijderen Hoorn

Cementsluiers zitten vaak op de muren en vloeren van nieuwbouw huizen. Het zijn lelijke witte vlekken waar u het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt. Kies daarom voor onze service cementsluiers verwijderen in Hoorn. We gebruiken hierbij de geavanceerde apparatuur van Steamplus, geen chemische middelen.

Groene aanslag verwijderen Hoorn

Wat is er nou fijner dan lekker in uw tuin in Hoorn zitten? Maar wat is dat daar op uw tegels: groene aanslag? Dit ontstaat vooral na vochtig en koud weer. Gelukkig kunnen wij voor u die groene aanslag verwijderen in Hoorn. Voor u het weet zijn de tegels in uw tuin weer helemaal schoon en kunt u weer lekker van de zon genieten.

Zonnepanelen reinigen in Hoorn

Zonnepanelen laten installeren is de eerste stap naar een groenere wereld. Maar om ervan te blijven profiteren is het belangrijk ze op de juiste manier te onderhouden, zonder het oppervlak te beschadigen. Met onze speciale borstels weten we precies wat we doen. Neem gerust contact op voor meer informatie over zonnepanelen reinigen in Hoorn!