Uw gevels laten reinigen in IJmuiden

Zelfs in de mooie havenstad IJmuiden worden de gevels van panden na een tijdje vies, zoals dat bij alle gevels gebeurd. Dankzij gevelreiniging in IJmuiden kunt u uw gevel gelukkig weer net zo mooi krijgen als vroeger en komt de oorspronkelijke kleur van uw pand weer tot leven. Onze professionals komen graag langs bij uw woning of commerciële pand in IJmuiden om de gevel weer helemaal te reinigen. Gevelreiniging doen wij door heel IJmuiden. Van Zee- en Duinwijk tot IJmuiden-Noord: voor gevelreiniging in IJmuiden moet u bij ons zijn!

Hoe werkt gevelreiniging in IJmuiden?

Een gevel krijgt u helaas niet eenvoudig schoon met gewone huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Daarom is het aan te raden om contact op te nemen met een echte professionele vakman als u uw gevel wilt laten reinigen in IJmuiden. In vroegere tijden was het niet altijd mogelijk om een gevel volledig te laten reinigen als hij zwaar vervuild was. Iets schoner werd hij wel, maar hij kreeg niet meer zijn oude kleur terug. Gelukkig is dit iets van het verleden en is het tegenwoordig wel degelijk mogelijk om uw gevel weer helemaal in oude staat te herstellen! Dit danken wij aan de geavanceerde Meclean Steam Plus apparatuur waarmee we werken. Door de krachtige combinatie van verhit water en hogedrukspuit, is uw gevel in mum van tijd weer gereinigd.

Waarom kiezen voor gevelreiniging in IJmuiden?

Niemand woont graag in een vieze woonomgeving. Daarom houdt u de binnenkant van uw woning schoon en netjes. Waarom zou dat anders zijn voor de buitenkant? Uw gevel is iets wat u meerdere keren per dag ziet. Het beschermt uw pand tegen de elementen en is uw visitekaartje voor bezoekers. Een vieze, bruinige gevel: daar wordt niemand vrolijk van. Laat uw woonplezier in het mooie IJmuiden niet langer vergallen en neem vandaag nog contact met ons op voor professionele gevelreiniging in IJmuiden!

Muur impregneren in IJmuiden

Als u toch bezig bent met uw gevel, kies dan ook meteen voor muur impregneren in IJmuiden! Als u zich afvraagt wat dat inhoudt: bij muur impregneren brengen wij een laag impregneer middel aan op uw buitenmuur. Het impregneer middel heeft water afstotende eigenschappen. Uw muur neemt dit middel op en wordt daardoor ook vocht afwerend. Hierdoor heeft u minder kans op vochtschade en versterkt u de gezondheid van uw muur. Bovendien is uw muur makkelijker te reinigen als hij geïmpregneerd is. Kies dus snel voor muur impregneren in IJmuiden!

Verf verwijderen in IJmuiden

Irriteer u niet langer aan die geverfde muur: kies vandaag nog voor verf verwijderen in IJmuiden. Onze vakmannen maken gebruik van de effectieve apparatuur van Steamplus om de verf te verwijderen van uw muur. Als de verf erg vast zit, pakken we er een zandstraal bij. We gebruiken nooit chemie.

Cementsluiers verwijderen in IJmuiden

Ze komen vaak voor in nieuwe woningen, maar helaas ook in oudere huizen: cementsluiers. Deze witte uitslag op muren en vloeren krijgt u met gewoon schoonmaakmiddel niet weg. Neem daarom contact met ons op voor het verwijderen van uw cementsluiers in IJmuiden. We gebruiken een speciaal schoonmaakmiddel dat vrij is van chemie.

Groene aanslag verwijderen in IJmuiden

IJmuiden de kleine havenstad in de gemeente Velsen. Door de vele regen en wind, krijgen wij eenmaal last van mos en groene aanslag. Dit is geen probleem, het is makkelijk te verwijderen. Daarom kunt u ons een vrij blijvende offerte vragen voor het verwijderen van de groene aanslag op uw muur of terras.

Zonnepanelen reinigen in IJmuiden

Zonnepanelen hebben voordelen voor niet alleen de natuur. Uw energierekening wordt lager en dat brengt andere mogelijkheden met zich mee. Met onze speciale borstels reinigen we zonnepanelen in IJmuiden voor maximaal rendement! Neem gerust contact op of plan direct een afspraak!