Gevelreiniging Zevenaar

Is uw gevel de laatste tijd niet meer wat hij geweest is? Wordt hij steeds vuiler en kunt u zelfs de oorspronkelijke kleur van de gevel niet meer onderscheiden? Dan is het tijd om onze professionele gevelreiniging in Zevenaar in te schakelen. Iedere gevel zal na een tijdje vies worden. Dat komt omdat uw gevel de belangrijke taak heeft de rest van uw pand te beschermen. Hierdoor staat de gevel echter wel dag en nacht blootgesteld aan de buitenlucht en dus ook regen, wind en uitlaatgassen. Na verloop van tijd wordt de gevel daardoor steeds viezer. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Kies vandaag nog voor onze gevelreiniging in Zevenaar en u zal weer een gevel hebben om trots op te zijn.

Hoe werkt gevelreiniging in Zevenaar?

U heeft gemerkt dat uw gevel de laatste tijd nogal vies is en heeft contact met ons opgenomen voor grondige gevelreiniging in Zevenaar. Heel verstandig. Vervolgens komen onze getrainde vakmannen bij u langs om uw gevel te reinigen. Wij werken met de beste reinigingsapparatuur die er op de markt is, namelijk die van Meclean Steamplus. Dankzij de krachtige combinatie van heet water en een sterke hogedrukspuit, is al het vuil zo van uw gevel gespoten. Het resultaat? Een prachtig schone gevel die eruitziet als nieuw.

Muur impregneren Zevenaar

Wilt u ook langer plezier hebben van uw schone muur na de gevelreiniging? Kies dan voor muur impregneren in Zevenaar. Wij brengen hierbij een laag impregneer middel aan op uw muur. Door dit middel blijft uw muur langer schoon, is hij in het vervolg makkelijker te reinigen en beschermd tegen waterschade. Dat wilt u toch ook?

Verf verwijderen Zevenaar

Irriteert u zich al tijden aan die oude laag verf op uw muur? Schakel ons in voor verf verwijderen in Zevenaar. Zelf proberen om oude verf te verwijderen is een gevaarlijk werkje. Voor u het weet brengt u namelijk onbedoeld schade aan uw muur. Neem dus contact op met onze getrainde vakmannen voor verf verwijderen in Zevenaar.

Cementsluiers verwijderen Zevenaar

Cementsluiers zijn irritante, wittige vlekken. Ze komen vooral voor op de muren en vloeren van nieuwere panden. Wilt u die lelijke cementsluiers laten verwijderen in Zevenaar? Neem dan contact met ons op. Wij hebben deze klus snel voor u geklaard dankzij onze professionele apparatuur. Wij gebruiken hierbij nooit chemische middelen. 

Groene aanslag verwijderen Zevenaar

Lekker in de tuin zitten is een stuk fijner als uw tuin mooi schoon en goed onderhouden is. Kies daarom voor groene aanslag verwijderen in Zevenaar. Wij komen graag bij u langs om uw buitentegels schoon te spuiten. Dankzij onze sterke hogedrukspuit is die groene aanslag binnen mum van tijd van uw tegels verdwenen. Kunt u weer trots zijn op uw tuin in Zevenaar!